Allmänt

Vänsterpartiet i Gnesta

hojdenVänsterpartiet är ett parti som arbetar för rättvisa och jämlikhet. Vår lokala förening i Gnesta är en del av en sammanslutning av tusentals människor som arbetar tillsammans för det målet över hela Sverige på många olika sätt: på torget, i bostadsområdena, i kommunen och riksdagen.

Vänsterpartiet är ett parti som arbetar för rättvisa och jämlikhet. Vår lokala förening i Gnesta är en del av en sammanslutning av tusentals människor som arbetar tillsammans för det målet över hela Sverige på många olika sätt: på torget, i bostadsområdena, i kommunen och riksdagen.

Alla vi har samma mål: att förändra samhället, att göra män och kvinnor jämlika, att ta bort klasskillnader och andra orättvisor. Det är därför vi med stolthet kallar oss för ett socialistiskt och feministiskt parti.
.

Vi satsar på trygga anställningar, få bort ungdomsarbetslösheten och ser till att skattepengarna går till välfärden istället för till riskkapitalbolag.

Vi finns överallt där det finns människor som arbetar för rättvisa. Vi vill inte bara se en bättre värld – vi gör något för att komma dit också.

Kopiera länk