1 maj med Lars Ohly

1 maj V-ballong

Strömmentorget  kl 11:30   (halv 12)

Huvudtalare är Lars Ohly.

Dessutom blir det tal av Lena Staaf och Anders Simme,

sång och musik samt fika.

Välkomna!

2 kommentarer till 1 maj med Lars Ohly

  • Hej från en ny medlem.
    Efter att har lyssnat på Jonas 27 april och Lars 1 maj gick jag hem och anmälde mig som medlem i V. Nu har medlemsregistret antecknat mig som medlem i V Gnesta. V fick min röst i valet 2014 kommun, landsting och riksdag. Orsaken är enkel. Kollektivet är viktigare än individen. Alla ska kunna leva åtminstone drägligt under livsseglatsen. Visst ska var och en kunna växa och utvecklas. Den som saknar en eller flera möjligheter ska kunna få stöd av kollektivet. Den världen är bättre än som vi har det nu. 85 individer har mer tillgångar än 3,5 miljarder tillsammans. Hu så hemskt!
    När får vi i Gnesta vara med om nästa möte/ aktivitet?

    • Välkommen som medlem! Vi kommer att kontakta dig så snart vi får uppgifter från partiet att de registrerat dig. Vi har många spännande saker på gång framöver och det blir trevligt att ha dig med på dessa! Mvh Lena Staaf, ordf Vänsterpartiet Gnesta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *